Pallar inte...

Nej... jag pallar fan inte längre... varför ska det alltid skita sig?
Är net något fel på mig eller?
Jag funderar starkt på att ge upp...
Fan!

Kärlek

Japp... så är det.
Jag har blivit kär.
Jag erkänner det.
Jag är kär... i dans! :)

Var så grymt kul ikväll. Hoppas på lite träningsvärk tills imon.

Ska bli spännande nästa vecka när Matilda och de som har dansat längre kommer och joinar :)

Ciao

Vart tog träningsvärken vägen?

Danspass på Friskis i fredags.
Lasergame i lördags. (Mitt lag vann såklart)
Simma lite i Påryd + Streetfunk/Hiphop igår.
Men INGEN träningsvärk.
Vad är detta?
Jag som ALLTID får träningsvärk av Lasergame annars.

Imon börjar Idol. Då kommer Idol-Martin hit :)

Ciao

Tack för en trevlig kväll

Jag vill tacka alla för en jävligt trevlig kväll igår :)

Den började på Friskis&Svettis där vi hade kick-off inför hösten.
Först så testade vi danspasset som är nytt på Friskis Nybro i år.
Det var kul, men jag hade lite svårt att hänga med :P
Sen duschade vi och gjorde oss i ordning.
Näst ut på schemat var att sitta i "baren" (receptionen) och beställa in öl och cider i väntan på maten.
Jag (som nästan aldrig dricker) tog tillfället i akt att beställa en, för de små 7% kostade bara 10 kr, och de stora 4,5% kostade 15 kr. Jag tog en stor såklart.
Med halva cidern uppdrucken var det dags att gå på tipspromenad inne i Friskis-lokalen.
Första frågan vi hittade var jäkligt mysko, så jag fattade på en gång att det skulle bli utslagstävlingar senare - sådant gillas!
När vi hade gått tipspromenaden så var det dags för mat. Eftersom jag visste att det skulle bli lättare mat i form av krovgrillning så hade jag självklart skrivit upp mig som vegetarian, och finns det något godare än vegetariska hamburgare?
Sen helt plötsligt tog cidern slut, så jag och Maria gick och tog varsin till. Denna gången en liten 7%.
Usch och fy vad den var äcklig. Man vill ju att en cider ska smaka cider, men denna smakade öl.
Efter att vi hade försökt tvinga ner den ett bra tag så kom vi på den smarta idén att köpa en till stor cider och blanda ut med den äckliga - och det funkade! Det blev faktiskt gott.
Iallafall... Mitt i hela virrvarret av ciderhopkok så var det alltså dags för utslagstävlingarna till tipsrundan.
Det var bland annat: Vem är snabbast (på att åla in ett godis-snöre i munnen med hjälp av enbart munnen), vem är starkast (stå med 2 hantlar och armarna rakt ut så länge som möjligt), vilka får till det först (att rulla in sin partner helt i toa-papper), vem suger bäst (upp en coca-cola genom två ihopsatta sugrör).
Den frågan jag var med på löd: Vem hinner inte med?
Jag var smart och valde mig själv att inte hinna med, för då kunde jag ju styra resultatet.
Tävlingen till min fråga gick ut på att spela detdär spelet när alla håller i varsit handtag, och den som är segast på att trycka på handtaget när lampan i mitten lyser grön får en stöt. Jag fick ju offra mig, så jag tog en stöt 2 gånger av 3. En gång tryckte jag fort bara för att visa att jag egentligen faktiskt hinner med. Sen hade jag tröjan nerdragen över handen... jag gillar inte stötar ;) Får så mycket stötar av bilen vintertid så det både räcker och blir över. Jag kan inte ens öppna en bildörr utan att få en stöt.
Tipsrundan resulterade iallafall i att både jag och Maria fick 5 poäng var, så vi fick ha utslagstävling genom att sjunga singstar inför halva Friskis&Svettis crew. Jag vann ;) (Ett paket Marie-kex). Sedan körde vi en extra omgång bara för att det var kul. Jag vann igen ;)
Sen var det slut och alla gick vidare.

Jag gick vidare till Niklas Gottschlich tillsammans med Daniel. Där spelade vi Fifa och de drack tequila.
Jag tror att jag var rätt så värdelös på Fifa... men jag var nog ändå bättre än vad jag förväntade mig.
Sen satt vi där och snackade skit och tittade på musikvideos tills vi insåg att klockan var halv 6 och vi borde gå hem.
Sagt och gjort, vi gick hem. Vi gick och gick tills jag släppte av Daniel vid korsningen vid Linnéahemmet (eller Strandvägen som det tydligen heter nu för tiden), sen gick jag lite till, tills jag insåg att mamma förmodligen var vaken så hon kunde hämta mig. Det var hon och gjorde hon vid Statoil 5 minuter senare :)

Ikväll blir det Lasergame. Se upp för Röd 9. Det sägs att hon är grym ;)

Ciao

Toapapper
Toapapper

Det gick!!! ...bättre

Japp... gårdagens golfrunda gick mycket bättre än sist. Jag säger inte att den gick bra, för jag hade bara 14 poäng på 9 hål (man ska ha 18 om man spelar på sitt hcp), men det gick ju deffinitivt bättre än senast.
Min älskade träsjua fungerade faktiskt för det mesta, dock fick det flyga en bit över fairway på hål 5, tack vare sparken som jag gav den strax efter att jag hade slängt den i backen.
För övrigt så gjorde jag faktiskt par på hål 1!!! :D

Hade lust att bada sen när jag kom hem, men det var ingen som ville hänga med mig.
Men någon dag innan denna veckan är slut så ska jag iallafall till Pårydsbadet, för de stänger på söndag.
I vanliga fall panikåker vi alltid dit sista dagen de har öppet, för vi brukar inse ungefär samma dag att vi knappt har varit där på hela sommaren. Och det brukar alltid regna sista dagen, men vi badar ju såklart iallafall.
Så det är bara att säga till om någon har lust att hänga med dit en sväng... jag åker gärna dit flera gånger i veckan, oavsett väder (jag älskar att bada).

Igårkväll så var jag och Anna hos Daniel och kollade på So you think you can dance.
Det var näst sista avsnittet. Sista är ikväll.
Sen när vi hade kollat klart på det så skjutsade jag hem Anna, sen åkte jag tillbaka... så satt vi där på varsin sida om armstödet och kollade på Ice Age 3, massa YouTube-klipp på Robert Gustafsson, bland annat, och sen kollade vi lite Family Guy också :) Jag åkte hem klockan 6 på natten/morgonen... har totalt vänt på dygnet.

Idag ska jag till Friskis och jobba. Hade egentligen ingen tid denna veckan, men det är gratisvecka, så det lär vara rätt mycket folk, så Susanne tyckte att jag skulle komma dit iallafall för att man nog behövde sitta 2 och 2 i receptionen.
Sen ikväll är det som sagt sista avsnittet av SYTYCD, men innan dess är det självklart lite DeAnna Pappas som gäller :) (D.v.s. The Bachelorette).

Nu ska jag dricka te med mamma :) Sen ska jag ut till mina djur. Känns som att jag har försummat dem lite nu på senaste när jag har varit vaken så länge om nätterna.

Ciao

The blogg is back?

Jag trodde faktiskt inte att någon läste min blogg, så jag har inte sett någon mening med att skriva.
Alla hänger ju på FB och BDB hela tiden, så de har ju ändå full koll på vad jag gör 24/7.
Men jag har faktiskt fått lite kommentarer på det jag har skrivit, så jag kanske ska bättra mig och uppdatera här lite oftare.

Gårdagens i-landsproblem: Jag kunde inte knäppa upp knappen i mina nya ripcurl-byxor.
Då var det en jävla tur att jag faktiskt kunde få av mig dem utan att knäppa upp dem, för vid ett tillfälle så blev jag faktiskt extremt kissnödig. På natten när jag skulle gå och lägga mig kom jag dock på ett knep, och byxorna ligger numera på min spikmatta, uppknäppta :) (Ja, jag har en spikmatta, och dessutom har jag väldigt massa annat).
Det var också ett jävla ståhej med dehär byxorna; skickade efter dem från La Redoute, och första paret jag fick var för stora (storlekarna där stämmer ju inte ett dugg, de står att man ska beställa en storlek större än man har, och det gjorde jag), och sen gick en knapp sönder i dem när jag provade dem.
Andra paret jag fick hem är de som ligger och vilar så fint på min spikmatta (och när jag tänker efter så har jag ju faktiskt knäppt knappen förut när jag provade om de var lagom, och då var det inga bekymmer), och det är faktiskt ett hål i dem... ett yttepyttehål. Det går att laga, men iallafall? Jag orkade inte vänta på ytterligare ett par nya byxor, så jag tar dem som de är.
Undrar om dagen har några i-landsproblem att erbjuda?

Jag ska iallafall spela golf idag, och jag märker redan nu att det är alldeles för varmt för det. Hoppas att jag får med mamma att bada efteråt. Vi skulle ju kunna ta med badkläder ut, och sedan åka till havet på en gång efteråt... Vita Sand kanske?
Problemet är det att jag har blivit sjukt dålig på golf. I våras spelade jag och mamma lite tävlingar; en scramble med några från Emmaboda tror jag, och vi kom tvåa. Sen spelade vi Röhnisch Masters, och då vann vi! Jag hade faktiskt 39 poäng då, men nu går det åt helvete. Senast vi spelade så hade jag 10 poäng på 13 hål... Hallå? Man ska ha 26 poäng! inte 10...
Jag blev faktiskt så arg när vi spelade senast, så jag slängde min klubba i skogen. Trodde mamma skulle springa och plocka upp den efter mig, men det gjorde hon inte, så då blev jag bara ännu argare för att jag var tvungen att ta i klubbhelvetet igen. Jag ville bryta av den (min älskade trä-sjua). Jag gav den en chans till på något hål längre fram, och då funkade den. Hoppas att jag slipper få ett vansinnesutbrott på golfbanan idag.

Har även jobbat min sista dag i söndags. Det var kul, synd att jag inte får jobba mer.
Sen var jag och dansade. Shit vad det var roligt. Fattar inte att jag inte har börjat tidigare... Vänta tills man är 22 med att börja dansa? Vet inte om jag är så värst bra, men så länge jag har roligt så. Stannade även och kollade på de som dansade efter oss. Det såg grymt kul ut, så det blir nog ett danspass till på schemtat i vår.

Ciao

Jag min sista dag på Hemtex
Jag och Carro dansar tillsammans (gammal bild från när vi bowlade)